Free 20 Language Phrasebook

Free 20 Language Phrasebook

20 talen op je BlackBerry

VOOR

  • 20 talen beschikbaar
  • Duidelijke hoofdstukken

TEGEN

  • Nogal oppervlakkig

Goed
7

Free 20 Language Phrasebook is een gratis verzameling handige zinnen in 20 verschillende talen. Alles bij elkaar krijg je maar liefst 1349 pagina's vol nuttige informatie. De naam zegt het al, het is een boek in plaats van een app. Om deze op je BlackBerry te lezen, dien je eerst MobiPocket Reader te installeren.

Het maakt niet meer uit waar je op vakantie gaat, want met 20 talen op je telefoon maak jij je overal verstaanbaar. Free 20 Language Phrasebook's hoofdtaal is Engels, maar het geeft je zinnetjes in de volgende talen: Frans, Spaans, Duits, Catalaans, Portugees, Italiaans, Grieks, Zweeds, Noors, Fins, Tsjechisch, Pools, Russisch, Hebreeuws, Arabisch, Japans, Chinees, Indonesisch, Maleis en Nederlands.

Elke taal in Free 20 Language Phrasebook is onderverdeeld in een 'hoofdstuk'. Deze begint met de geschiedenis van de spraak. Daarna krijg je uitleg over de uitspraak om ten slotte aan te komen bij de zinnetjes. De eerste nuttige lessen zijn 'Basic' om vervolgens bij 'Problems' aan te komen. Aan het einde van het hoofdstuk krijg je ook nog nummers voorgeschoteld.

De 'Basic'-afdeling in Free 20 Language Phrasebook is erg nuttig maar klein. Bijna alle zinnen vind je in de problemen-sectie. Met uitspraken als 'Stop de dief' en 'Ik ga de politie bellen' maak je weinig vrienden op je vakantiebestemming. Toch raden we je uiteraard aan om deze kreten vast uit je hoofd te leren, mocht je ze toch nodig hebben in geval van nood.

In Free 20 Language Phrasebook vind je enkele handige teksten in tal van talen. Verwacht echter geen diepgaande gesprekken met de inheemse bevolking te kunnen voeren. Het is allemaal toch redelijk oppervlakkig.

Meeste downloads Talen & Vertalingen voor blackberry

Meer
Free 20 Language Phrasebook

Download

Free 20 Language Phrasebook

Beoordelingen about Free 20 Language Phrasebook

Promotie×