KaartjeMaken

KaartjeMaken 1.1

Assistent voor het versturen van ansichtkaarten vanuit elke locatie

VOOR

  • Ontzettend veel kaarten
  • Handige interface
  • Vier betaalwijzen
  • Origineel concept

TEGEN

  • Kleine letters bezorgadres

Excellent
9

KaartjeMaken is een gratis applicatie waarmee je vanuit elke plek op de wereld een kaart stuurt. Deze kaart ontwerp je zelf, met een foto van je iPhone / iPod touch of een prentbriefkaart uit het digitale kaartenrek.

Kaartjes hoef je helemaal niet zelf te posten. Vanaf een afstandje het programma KaartjeMaken een verzendopdracht geven kan natuurlijk ook! Dit idee is al toegepast in de HEMA Foto software, zij het met een slechte uitwerking. Welkom bij KaartjeMaken: digitaal kaartjes maken, tot in perfectie uitgewerkt. De kaarten die je laat versturen zijn uiteraard echt én FSC-gecertificeerd.

KaartjeMaken biedt naast de mogelijkheid om foto's uit je toestel te gebruiken een hoop voorgedrukte ansichten in talloze categorieën. Voor elke gelegenheid zijn kaarten beschikbaar, met thema's die variëren van megalollig tot schattig & aandoenlijk of licht cliché. Met dat laatste doelen we vooral op de saaie afbeeldingen van rozen en véél te schattige hondjes. De designs uit het kaartenrek zijn echter overheersend leuk en grappig, ofwel geschikt om te versturen. Dat is bij HEMA Foto niet het geval.

Met 4 betaalwijzen (machtiging, MasterCard, VISA en American Express), een keur aan dessins en een prachtige vormgeving is er geen reden om nee te zeggen tegen KaartjeMaken. De kaarten zijn écht leuk en de software werkt prima. KaartjeMaken bewijst dat je wel degelijk op een andere manier vriend of familie een kaart stuurt wanneer winkels niet open zijn. Heb je geen zin om bij kiosken in het buitenland je kaarten te scoren? Maak een foto met je iPhone en laat KaartjeMaken de boel versturen!

KaartjeMaken

Download

KaartjeMaken 1.1

Beoordelingen about KaartjeMaken

Promotie×